新概念英语3、4册连读  巩固+提升

1.You don’t need to describe her. I _______ her several times. 

 A. had met       B have met         C met            D meet 

 答案:B

2.  The cost of living _______ by ten percent before the government took any action.  

A was going       B went up       C had gone up        D has gone up

 答案:C

3.Hurry up! The play __________ for ten minutes .

A. has begun          B. had begun

C. has been on      D. began

 答案:C

4.Miss Green isn't in the office .

she_______ to the library .

A.has gone     B. went      C.will go     D. has been

 答案:A

5.By the time new pupil _______ enough courage to raise his hand , the bell for the end of the lesson _______.  

A had gathered  was already ringing       B was gathering  had already rung  

C gathered  already rang                 D would gather  would already have 

 答案:A

6. —I didn’t ask for the name list. Why ______ on my desk?

—I put it there just now in case you needed it.

A. does it land     B. has it landed     C. will it land     D. had it landed

 答案:B

7.It is the most instructive lecture that I ______ since I came to this school.

A. attended     B. had attended     C. are attended    D. have attended

 答案:D

8.In the last few years thousands of films ______ allover the word.

A. have produced    B. have been produced

C. are producing     D. are being produced

 答案:B