新概念英语3、4册连读  巩固+提升

1.All the furniture in the building _______ to the company not to his own.  

A. is belonged      B belongs       C. belong       D are belonged

答案:B

2. I don’t really work here. I _______ until the new secretary arrives. 

A just help out          B have just helped out         

C am just helping out     D will just help out 

答案:C

3.The new secretary is supposed to report to the manager as soon as she _______.  

A will arrive     B arrives       C is going to arrive      D is arriving 

 答案:B

4. As she _______ newspaper, Granny _______ asleep.  

A read, was falling            B was reading, fell         

C was reading , was falling     D read, fall 

 答案:B

5.-______ you ___ your homework yet ?

-Yes . I _____ it a moment ago .

A. Did ; do ; finished                  B. Have ; done ; finished

C. Have ; done ; have finished                   D. will ; do ; finish

  答案:B

6.My parents ______ Shandong for ten years .

A. have been in    B. have been to

C. have gone to    D. have been

  答案:A

7.The students have cleaned the classroom, ?

A. so they    B. don't they    C. have they    D. haven't they

答案:D

8.has Mr White been a member of Greener China since he to China?

A. How soon, comes    B. How often, got

C. How long, came      D. How far, arrived

答案:C

9.His uncle for more than 9 years.

A. has come here    B. has started to work

C. has lived there     D. has left the university

答案:C