• 2019年6月大学英语四级考试模拟题(含答案四级)(1)

    achieve anything. I believe that where there is a will there is a way and that success belongs to whoever can put up with long years of patient toil and constant effort. This is the way to success. PartⅢ reading comprehension 分值说明 说明:阅读部分占整套试卷的35% =248.5分 英语四级阅读选词填空每题3.55分,其余每题都是7.1分。 1、选词填空一篇 5% 10

    2019-05-15

    英语四级真题

  • 2017年12月大学英语四级冲刺模拟题 第五套四级(含答案)

    Translation.(30minutes)   66、信用卡(credit card)是银行所创造出来的最便捷同时也是最危险的信用工具。通过信用卡,人们可以先用银行付账的方式购买那些负担不起的物品,同时,银行也将对此征收比一般贷款要高的利率(interest rate)。遗憾的是,信用卡现已成为资本主义体制(capitalist system)的重要组成部分,而该体制就得依赖消费(consumption)的持续增长。 参考答案在下一页哦 备考推荐:“碾压”四级  限时福利   参考答案   1-10 DCBBC BCBAC 11-20 DBBDA DDCDD 21-25 CBDAB

    2017-04-22

    英语四级真题

  • 2017年12月大学英语四级冲刺模拟题 第七四级套(含答案)

    write at least 100 words.   1. The changes in the worker's expenses from 1990 to 2000.   2. The possible reasons for the changes.   3. My prediction.   The Expenses of an Average Worker 参考答案在下一页哦 备考推荐:“碾压”四级  限时福利  参考答案   21-25. DBACC 26-30. DBABD 31. CDAAA 36-40. CCADA   41-45. BCACB 46-50. BBDCB 51-55. BBBAB 56-60. BBBCA   61-65. BDCDA 66-70. BCDBB 71-75. CDBBD 76-80. ACBBD   81-85. ACACC 86-90. BAACC 备考推荐:“碾压”四级  限时四级  限时福利  参考答案   21-25. DBACC 26-30. DBABD 31. CDAAA 36-40. CCADA   41-45. BCACB 46-50. BBDCB 51-55. BBBAB 56-60. BBBCA   61-65. BDCDA 66-70. BCDBB 71-75. CDBBD 76-80. ACBBD   81-85. ACACC 86-90. BAACC 备考推荐:“碾压”四级福利 

    2017-04-28

    英语四级真题

  • 2019年12月四级短篇阅读模拟题四级:黄金时代

    距离2019年12月英语四六级考试越来越近,大家准备好了嘛?小编建议考前多进行模

    2019-12-04

    英语四级真题

  • 2017年12月大学英语四级冲刺模拟题 第四四级套(含答案)

    at least 150 words and you should base your composition on the outline (given in Chinese ) below:   1. 下岗人员(laid off personnel)面临一个严肃的问题——再就业。   2. 下岗人员要改变就业观念,树立坚强信心,重新就业。   3. 人们要关心、帮助下岗人员,克服困难,争取胜利。 参考答案在下一页哦 备考推荐:“碾压”四级  限时福利 参考答案   Part Ⅱ   1   短文大意   本文主要讲述了电视是当今世界上传播广、影响大的传媒,无论长期或短期都对我们的生活起着重要的影响

    2017-04-21

    英语四级真题

  • 2019年12月英语四级阅读模拟:幽默和四级魅力

    多做模拟题可以训练大家的解题技巧和答题速度,下面一篇是有关幽默和魅力的四级阅读模拟题

    2019-11-19

    英语四级真题

  • 2017年12月大学英语四级冲刺模拟题 第三套四级(含答案)

    minutes to write a composition on the topic: How to Solve the Problem of Heavy Traffic. You should write no less than 150 words and base your composition on the outline (given in Chinese) below:   1、为解决交通难的问题,有人建造多建造马路;   2、有人则建议限制私家车的数量;   3、我的看法。 参考答案在下一页哦 备考推荐:“碾压”四级  限时福利 参考答案   01-05 BCDCA

    2017-04-13

    英语四级真题

  • 2020年9月英语四级阅读模拟:工程学四级专业

    通过与非理工科的同学的相互交往来开阔我的视野”,可推断出A正确。其他均无原文依据或断章取义。   3.[B] 事实推理题。第3段最后一句说,“我将英语四六级考试举行在即,大家准备好了嘛?小编建议大家考前多进行模拟成为一个完整的工程师:集技术天才和人文学者于一体”,B“成为视野宽阔的技术天才”与原文相符,故选B。A、C、D均无原文支持或断章取义。   4.[D] 事实推理题。根据第4段第2句“我的崇髙理想与现实发生了冲突”,以及下文对于作者在协调文理科之间的困难可知,原文的想法是不现实的,故可推断D正确。   5.[B] 词义理解题。they—般指代前一句话中的复数名词,根据最后一段的第1、2句“…engineering and the liberal arts simply don’t mix as easily…together they threaten to confuse”可以推断,they指的是engineering and the liberal arts。 以上就是今天学习的内容啦,大家一定要利用好剩余的时间认真备考。小编祝各位同学早日通过四级四级阅读模拟题,一起来看看吧!   Engineering students are supposed to be examples of practicality and rationality, but when it comes to mycollege education I am an idealist and a fool. In high school I wanted to be an electrical engineer and, of course,any sensible student with my aims would have chosen a college with a large engineering department,famous reputation and lots of good labs and research equipment. But that‘s not what I did.   I chose to study engineering at a small liberal-arts(文科)university that doesn‘t even offer a major in electrical engineering. Obviously, this was not a practical choice; I came here for more noble reasons. I wanted a broad education that would provide me with flexibility and a value system to guide me in my career.I wanted to open my eyes and expand my vision by interacting with people who weren’t studying science orengineering. My parents, teachers and other adults praised me for such a sensible choice. They told me I was wise and mature beyond my 18 years,and I believed them.   I headed off to college sure I was going to have an advantage over those students who went to big engineering “factories” where they didn‘t care if you have values or were flexible. I was going to be a complete engineer: technical genius and sensitive humanist(人文学者)all in one.   Now I‘m not so sure. Somewhere along the way my noble ideals crashed into reality, as all noble ideals eventually do. After three years of struggling to balance math, physics and engineering courses with liberal-arts courses,I have learned there are reasons why few engineering students try to reconcile(协调) engineering with liberal-arts courses in college.   The reality that has blocked my path to become the typical successful student is that engineering and the liberal arts simply don’t mix as easily as I assumed in high school. Individually they shape a person in very different ways; together they threaten to confuse. The struggle to reconcile the two fields of study is difficult.   练习题:   Choose correct answers to the question:   1. The author chose to study engineering at a small liberal-arts university because he ________.   A. intended to be a combination of engineer and humanist   B. wanted to be an example of practicality and rationality   C. intended to be a sensible student with noble ideals   D. wanted to coordinate engineering with liberal-arts courses in college   2. According to the author,by interacting with people who study liberal arts, engineering students can ________.   A. broaden their horizons   B. become noble idealists   C. receive guidance in their careers   D. balance engineering and the liberal arts   3. In the eyes of the author,a successful engineering student is expected ________.   A. to be imaginative with a value system to guide him   B. to be a technical genius with a wide vision   C. to have an excellent academic record   D. to be wise and mature   4. The author‘s experience shows that he was ________.   A. creative   B. irrational   C. ambitious   D. Unrealistic   5. The word“they”in“together they threaten to confuse.”(Line 3,Para. 5) refers to ________.   A. practicality and rationality   B. engineering and the liberal arts   C. reality and noble ideals   D. flexibility and a value system   1.[C] 事实细节题。根据文中第2段第3、4句的具体说明以及第3段末句的概括说明“我将成为一个完整的工程师:集理性的技术天才和感性的人文学者于一体。”可知C正确。   2.[A] 事实推理题。由文章第2段第4句“我想通过与非理工科的同学的相互交往来开阔我的视野”,可推断出A正确。其他均无原文依据或断章取义。   3.[B] 事实推理题。第3段最后一句说,“我将成为一个完整的工程师:集技术天才和人文学者于一体”,B“成为视野宽阔的技术天才”与原文相符,故选B。A、C、D均无原文支持或断章取义。   4.[D] 事实推理题。根据第4段第2句“我的崇髙理想与现实发生了冲突”,以及下文对于作者在协调文理科之间的困难可知,原文的想法是不现实的,故可推断D正确。   5.[B] 词义理解题。they—般指代前一句话中的复数名词,根据最后一段的第1、2句“…engineering and the liberal arts simply don’t mix as easily…together they threaten to confuse”可以推断,they指的是engineering and the liberal arts。 以上就是今天学习的内容啦,大家一定要利用好剩余的时间认真备考。小编祝各位同学早日通过四级考试!

  • 大学英语四级阅读四级阅读模拟题

    探矿者资金,衣物,食品以及其他物品”。 3. A 细节题。Tabor第一次真正发财是他为两名矿工提供资助,为此他获得他们矿资源三分之一的股份。见文章第三段4-9行内容:两名开矿者从Tabor那儿借走价值17美元的物品,作为回报,Tabor获得他们矿资源三分之一股份。于是两位开矿者在一座山旁的不毛之地开始挖掘,九天之后,发现了银的富矿,于是Tabor又将两人的股份全买下,这样,银矿属于Tabor一个人所有,这个矿就是后来著名的“匹兹堡”矿。Tabor用17美元的投资换来了130万美元的收获。 4. B 推断题。由原文可知泰勃的财产来源是有一定偶然性的,但是毕竟也是基于他开创“grubstake”模