• 2019年12月英语四级短篇阅读模拟题:猿类

    距离2019年12月英语四六级考试不到半个月的时间啦,大家备考如何?小编建议各位小伙伴在备考中进行模考练习,以便熟悉考试流程和考试时间。今天小编分享的是四级短篇阅读模拟题,希望对你有所帮助! Questions 11 to 15 are based on the following passage Among all the animals, the ape is most like human beings. Both people and apes have the similar brain structure, the similar nerve system

    2019-12-02

    英语四级真题

  • 托福阅读模拟题汇总

    托福阅读想要提高,无非就是多做多练,不断总结和归纳好的解题方法,好的解题方法更阅读需要真题的检验,小编为大家整理了些托福阅读模拟题的内容并汇总在这篇文章,供大家参考。 托福阅读模拟练习之统计:http://liuxue.hujiang.com/toefl/reading/p216168/ 托福阅读模拟练习之Larry King退休:http://liuxue.hujiang.com/toefl/reading/p216161/ 托福阅读模拟练习之高中外号:http://liuxue.hujiang.com/toefl/reading/p216160/ 托福阅读模拟练习之美国历史:http

  • 英语四级考试阅读模拟试题练习附答案

  • 2011年英语专四完形填空模拟题(2)

    新近的”。 39.[B]【解析】根据句意可知,人们换车的目的不是为了拥有更便利的交通工具,而是为了证明……,前后语义为转折关系,故B正确。 40.[A]【解析】afford“买得起,有能力购买”,该词充分体现了人们用较新款式的车辆换本来性能很好的车辆的心态。 41.[C]【解析】urge sb.to do“催促,怂恿某人做某事”,符合作者当时不愿意换车而汽修工怂恿他换车的情况。 42.[D]【解析】trade…for…意为“用……换……”,符合句意.D 正确。 43.[B]【解析】由作者的提问可知,他的车性能还是很好的,in shape“(在外形上)处于良好状态”符合句意。 44.[A]【解析】可利用排除法解题。such…behavior是代指上文提到汽车修理工劝“我”换车的经历,unnecessary“无必要的”符合句意。 45.[C]【解析】ponder over“考虑,深思”,符合旬意。 46.[A]【解析】根据空格后句子中complexity和simplicity的对照关系,可知0ften符合句意。 47.[C]【解析】由该段末句中的a better…is to…可知作者并不提倡过着像猫狗那样的简单生活,C符合句意.no reason for…“没有理由……”。 48.[A]【解析】后文作者指出了更好的解决办法,可知作者在这里并不是要我们return to“回归到”猫狗那样的简单生活。A正确。 49.[B]【解析】对某问题的解决对策通常都用solution,B正确。 50.[D]【解析】空格后半句是前半句的结果,D符合句意

  • 2019年6月英语四级阅读模拟题及详解答案(1)

    距离2019年6月英语四六级考试倒计时一个月,大家准备的如何?阅读

    2019-05-18

    英语四级真题

  • 2012年英语专四单项选择模拟题(3)

    。0riginality“独创性,创造力”;subjectivity“主观性,主观”;generality“普遍性,概论”;ambiguity“含糊性,模棱两可的话”。销量很大,一定有该书的独到之处,故选A。 21.[C]【译文】鉴于少年罪犯的良好表现,他被释放了。    【解析】短语搭配题。in view of“鉴于,考虑到”;in case of“万一,如果”;没有in event of,in the event of “如果……发生”。在该题中,空格处要表达的意思不是假设,可以排除A、D。代入B、C可知C符合句意。 22.[A]【译文】与那些居住在人口稠密区的人相比,住在小城镇的人似乎更友好。   【解析

  • 2019年6月英语六级阅读理解全真模拟题(2)

    距离2019年6月英语四六级考试倒计时1个月,大家复习的如何?为了检测大家近期的学习效果,小编准备了一篇六级阅读模拟题,一起来练习一下吧!   I live in the land of Disney, Hollywood and year-round sun. You may think people in such a glamorous, fun-filled place are happier than others. If so, you have some mistaken ideas about the nature of happiness.   Many intelligent people still equate happiness with fun. The truth is that fun and happiness have little or nothing in common. Fun is what we experience during an act. Happiness is what we experience after an act. It is a deeper, more abiding emotion.   Going to an amusement park or ball game, watching a movie or television, are fun activities that help us relax, temporarily forget our problems and maybe even laugh. But they do not bring happiness, because their positive effects end when the fun ends.   I have often thought that if Hollywood stars have a role to play, it is to teach us that happiness has nothing to do with fun. These rich, beautiful individuals have constant access to glamorous parties, fancy cars, expensive homes, everything that spells “happiness”. But in memoir after memoir, celebrities reveal the unhappiness hidden beneath all their fun: depression, alcoholism, drug addiction, broken marriages, troubled children and profound loneliness.   Ask a bachelor why he resists marriage even though he finds dating to be less and less satisfying. If he’s honest, he will tell you that he is afraid of making a commitment. For commitment is in fact quite painful. The single life is filled with fun, adventure and excitement. Marriage has such moments, but they are not its most distinguishing features.   Similarly, couples that choose not to have children are deciding in favor of painless fun over painful happiness. They can dine out ever they want and sleep as late as they want. Couples with infant children are lucky to get a whole night’s sleep or a three-day vacation. I don’t know any parent who would choose the word fun to describe raising children.   Understanding and accepting that true happiness has nothing to do with fun is one of the most liberating realizations we can ever come to. It liberates time: now we can devote more hours to activities that can genuinely increase our happiness. It liberates money: buying that new car or those fancy clothes that will do nothing to increase our happiness now seems pointless. And it liberates us from envy: we now understand that all those rich and glamorous people we were so sure are happy because they are always having so much fun actually may not be happy at all.   1.Which of the following is true?   A.Fun creates long-lasting satisfaction.   B.Fun provides enjoyment while pain leads to happiness.   C.Happiness is enduring whereas fun is short-lived.   D.Fun that is long-standing may lead to happiness.   2.To the author, Hollywood stars all have an important role to play that is to __.   A.rite memoir after memoir about their happiness.   B.tell the public that happiness has nothing to do with fun.   C.teach people how to enjoy their lives.   D.bring happiness to the public instead of going to glamorous parties.   3.In the author’s opinion, marriage___.   A.affords greater fun.   B.leads to raising children.   C.indicates commitment.   D.ends in pain.   4.Couples having infant children___.   A.are lucky since they can have a whole night’s sleep.   B.find fun in tucking them into bed at night.   C.find more time to play and joke with them.   D.derive happiness from their endeavor.   5.If one get the meaning of the true sense of happiness, he will__.   A.stop playing games and joking with others.   B.make the best use of his time increasing happiness.   C.give a free hand to money.   D.keep himself with his family.     参考答案:CBCDB   以上就是今天的学习内容啦。大家要利用好最后一个月的时间多多练习,并且多进行模考熟悉考试流程。小编预祝大家顺利通过英语六级~   *稿件来源:新东方在线

    2019-05-18

    英语六级真题

  • 阅读雅思模拟试题精选

      雅思阅读考试多做一些模拟题会有更加明显的效果,今天给大家整阅读考试多做一些模拟题会有更加明显的效果,今天给大家整理了阅读雅思模拟试题精选,以帮助考生们可以更好的备考雅思阅读考试。   阅读雅思模拟试题精选:   How to increase sales;   Published online: Nov 9th 2006;   From The  print edition;   How shops can exploit people's herd mentality to increase sales;   1. The shops sell only the most popular items in each product category, and the rankings are updated weekly.   2. At a recent conference on the simulation of adaptive behaviour in Rome,, a computer scientist from the Florida Institute of Technology,if a certain product is seen to be popular, shoppers are likely to choose it too. The challenge is to keep customers informed about what others are buying.   3. Enter smart-cart technology. In Mr Usmani's supermarket every product has a radio frequency identification tag, a sort of barcode that uses radio waves to transmit information, and every trolley has a scanner that reads this information and relays it to a central computer. As a customer walks past a shelf of goods, a screen on the shelf tells him how many people currently in the shop have chosen that particular product. If the number is high, he is more likely to select it too.   4. Mr Usmani's “swarm-moves” model appeals to supermarkets because it increases sales without the need to give people discounts. And it gives shoppers the satisfaction of knowing that they bought the “right” product-that isand testing will get under way in the spring.   5. Another recent study on the power of social influence indicates   上述整理了阅读雅思模拟试题精选的信息,期望考生们可以去认真阅读文章里的内容,若是还想要再了解有关这方面的信息,可关注沪江网查询。

  • 2019年6月大学英语四级模拟题:长篇阅读(1)

    距离2019年6月英语四六级考试越来越近啦,大家准备好了嘛?考前一定要多进行模考熟悉考试流程哦!今天小编带来四级长篇阅读模拟题,一起来练习吧~   Directions:In this section,you are going to read a passage with ten statements attached to it.Each statement contains information given in one of the paragraphs.Identify the paragraph from which the information is derived.You

    2019-06-04

    英语四级真题

  • 2019年6月大学英语四级模拟题:长篇阅读(2)

    距离2019年6月英语四六级考试不到半个月的时间啦,大家准备的如何?小编建议大家在考前一定要多进行模考训练,熟悉考试流程及考试时间。今天小编分享的是四级长篇阅读模拟题,希望对你有所帮助!   The Art of Friendship   A) One evening a few years ago I found myself in an anxiety. Nothing was really wrong my family and I were healthy, my career was busy and successful -- I was just feeling vaguely

    2019-06-05

    英语四级真题