2018年12月份的英语六级考试已经近在眼前了,你准备好了吗?如果此刻还想继续复习,不妨再来看看真题吧。今天一起来做练习吧!

21.The Bushmen are _______ hunters even though their weapons are primitive.

  A.favourite

  B.original

  C.sufficient

  D.expert

22.Before he left the White House, the president made a _______ speech.

  A.quaarel

  B.symbol

  C.automobile

  D.farewell

23.The local government has begun a _______ in this city to cut down the traffic accidents.

  A.protest

  B.punishment

  C.protection

  D.project

24.It is highly _______ that he come here tomorrow to join us.

  A.desirable

  B.doubtful

  C.good

  D.wanted

25.A new idea began to _______ from his mind when he was on his way back home.

  A.emerge

  B.output

  C.starve

  D.tend

26.If you just stay in this city for few days, we can give you a _______ library card and you can still make use of the books in the city library.

  A.terminal

  B.temporary

  C.regular

  D.chamber

27.When you buy anything expensive, never forget to ask for the _______ from the shop.

  A.render

  B.trust

  C.receipt

  D.tale

28.These programs are designed for those young people who want to _______ higher education but do not have enough time to go to university.

  A. insure

  B.purse

  C.purchase

  D.pursue

29.In order to write his paper, he borrowed a lot of _______ books from the school library.

  A. implication

  B.reference

  C.sample

  D.saucer

30.When he opened the door, he used too much force and _______ the key.

  A.trailed

  B.varied

  C.twisted

  D.wicked
  

【参考答案】

21.D 22.D 23.D 24.A 25.A

26.B 27.C 28.D 29.B 30.C

好了,以上是小编整理的英语六级真题的语法部分(不含听力与作文)。在做题时一定要结合句子上下文仔细斟酌,注意辨析选项之间的差异。同时,揣摩出题人的意图也很重要。如果自学吃力,不妨试试专业老师的指导,早日拿下六级。预祝大家英语六级都能顺利通过!