2017年3月英语专业八级考试真题参考答案(星火最终版)
作者:星火英语|来源:星火英语专四专八微信|2017年03月28日 13:13

20173月英语专业八级考试真题参考答案

2017年3月18日英语专业八级考试已经结束了!小编第一时间整理了英语专业八级考试的参考答案!考完的同学赶紧来对对吧!答案仅供参考哦~ 

说明:

以下答案仅供考生估分参考使用,最终答案以星火英语出版的《专八全真试卷(10套最新真题2008-2017+新题型听力特训8套题+新题型阅读特训8套题+新题型改错、翻译、写作特训)》《专八真题详解+标准预测(10套最新真题2008-2017+5套标准预测试卷+10套新题型听力+20篇新题型写作+2000词卡片)》中的为准。

PartLISTENING COMPREHENSION

SECTION A MINI-LECTURE

1. signing

2. primary

3. literacy

4. different but complementary

5. settling/resolving

6. many social contexts

7. characteristics/features

8. reaction

9. distance

10. emotion

11. deliberate

12. intimacy and immediacy

13. continuum

14. degrees of interactivity

15. the usage

 

SECTION B  INTERVIEW

1.       What is international leaders’ assessment of the current battle against Ebola?

答案:B. Disheartening.

2.       How many people are now working in the treatment unit in Liberia?

答案:A. 200.

3.       According to Mary, what is the challenge in the battle against Ebola?

答案:D. Insufficient operational efforts on the ground.

4.    Why do health workers need case management protocol training?

答案:B. They can open up more treatment units.

5.    What does this interview mainly talk about?

 答案:C. Ebola outpacing operational efforts.

6.       What is Tom’s main role in his new position?

答案:D. Creating things from changes in behavior, media, etc.

7.       According to Tom, what does innovation require of people?

答案:B. Being brave and willing to take a risk

8.       What does Tom see as game-changing chances in the future?

答案:B. Aiming at a consumer level.

9.       What does Tom do first to deal with the toughest part of his work?

答案:D. Examining the future carefully.

10.   Which of the following might Tom work for?

答案:A. A media agency.

相关热点: 英语资料考试主题托福写作

下一页
4
点赞
收藏
分享:
挑错

请输入错误的描述和修改建议,非常感谢!

错误的描述:

修改的建议:
展开导航
我的收藏
我的课程
TOP