Q: Which was not likely the reason the woman was upset about?

A: She spent too much time on preparing dinner.

B: No one cares what potatoes she wants.

C: One of the meals is overdone.

D: Dogs can hear her high tone voice.

解析: D
原文中有提及到ABC,而D是由男方提到的,原因是女方在哭,根本听不清楚她要说些什么。

====原文===

Monica: Why? Because everything is my responsibility? Isn't it enough that I'm making Thanksgiving dinner for everyone? You know, everyone wants a different kind of potatoes, so I'm making different kinds of potatoes. Does anybody care what kind of potatoes I want? Nooooo, no, no! (starting to cry) Just as long as Phoebe gets her peas and onions, and Mario gets his tots, and it's my first Thanksgiving, and it's all burned, and, and I... I...

Chandler: Ok, Monica, only dogs can hear you now.

来源:www.ishare4you.com